The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

torsdag 24 november 2011

I THINK I AM A WORKOHOLIC - ARE THERE ANY CURES OR REHAB FOR THAT???

Stunden är inne för att erkänna min svaghet... OCH min styrka... Jag är en fanatisk arbetsnarkoman som blir hög på att sätta mitt signum på de kreationer som kommer i min väg av utmaningar. Idag har varit en dag med blandade känslor.. Vissa saker har varit... Annorlunda... Men i stora drag - har den varit magisk!! Jag har, med ett visst bortfall - maniskt suttit i telefonsamtal, bloggat, facebookat, planerat, bokat möten och skött en logistik i en takt de flesta behöver månader för att åstadkomma samma resultat som sattes som beslut under en dag. Jag ÄLSKAR det jag dedikerar mitt liv till och inser att jag ÄR en arbetsnarkoman.. Likaväl som jag är en livsnjutare. Den ultimata situationen för mig... är.. att med ett glas champagne i handen och njutningen i gommen, ringa, skriva, kreera och skapa min framtid. DET är sann kombination av livsglädje och prestation. I nuläget gör jag tre personers arbete... DET kommer jag inte göra för all framtid... Oh, no... Jag.. och VI... har en livsplan.. en underbar sådan... You are more than welcome to enjoy the stairway to heaven... För en arbetsnarkoman som jag/vi förtjänar det.. på riktigt!!

Just nu bygger jag tre plattformar.. www.ellipseklinikken.se som även finns på Facebook "Ellipse Klinikken Sverige" , www.Improveme.se där jag sitter i expertrådet som hudspecialist SAMT www.fitnessfestivalen.se Nordens största mässa - för alla som älskar träning - alla kategorier - där jag är medarrangör, ansvarar som moderator för B2B delen och dessutom råkar vara gift med upphovsmakaren och arrangören... Ove Rytter.... Om du undrar vad jag gör på min fritid? Är svaret - Ägnar mig åt min hobby... Träning och ARBETE!!

Lovely, isn´t it?

Love, Passion & Affection / Cat

Love / Cat

Inga kommentarer:

Bloggarkiv