The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

tisdag 8 november 2011

DON´T GO FOR COMMERSIONAL STUFF...



En liten passus innan läggdags.. Då jag själv ligger uppe på bloggen med reklam för olika typer av information har jag lagt märke till att reklamen riktar sig klockrent i relation till de inlägg jag gör. Idag finns reklam för att köpa B5 vid acneproblem. Jag är utbildad naturläkare och kan inte MER än att rekommendera den exakta rekommendationen.. MEN!!!!!! Att handla på nätet är för mig ett helgerån! Har Du ett hudproblem där supplementering är nödvändig SKA du till en en utbildad nutritionsspecialist som avgör vilken diagnos du har och VAD du ska använda. Väljer man att sätta in B5 ska det vara av en kvalitativ sort som har genomgått alla tester så du VET vad du får för pengarna.. Jag är totalt allergisk mot alla som snappar upp idéer och skor sig sig på människor som inte vet vart de ska vända sig. En desperation som skapat ett psykosocialt problem ska hanteras varsamt med korreka produkter och hanteras av utbildad professionell personal på en medicinsk klinik, INTE inhandlas på nätet utifrån vad man själv tror..

Det är av samma anledning som att du inte kan handla antibiotika på nätet eller på ICA!!!

Tänk efter - FÖRE... Knowledge rules!!! Har du frågor och funderingar på detta - fråga mig gärna på www.improveme.se  !!! Experientera ALDRIG på eget bevåg....

Tänkvärt!!!

Love / Cat

Inga kommentarer:

Bloggarkiv