The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

torsdag 29 december 2011

USING THE ULTIMATE MEDIA..

Just nu är jag inne i en extremt kreativ period. Efter utbildningar och insikter i hur sociala medier fungerar som bäst har jag... adopterat två nya forum för min framtida karriär - Tänk... jag blev inlurad i The World of Facebook av en norsk väninna för flera år sedan, men förstod aldrig värdet av det, då jag av naturen är en tillbakadragen, diskret natur. DET var nog det sista DU förväntade Dig höra om mig, eller hur??

Just nu är jag hooked på Twitter och finns även på Linked´in. Varför? Time will tell... To early yet.. Men det är galet kul att se om sitt hus, och framförallt... HUR länge sedan var det jag såg över min CV? Sanningen att säga... det blir genant och nästan too much att skriva ned allt jag gjort, läst och nästan 20 års studier och kurser.. HUR komprimerar man det? Omöjligt!!!!


MEN intressant att bläddra i kunskapsbanken och se... och framförallt förstå varför jag är den jag blivit. I mitt tidigare inlägg skrev jag om att jag knäckt en 20 år gammal sjukdomsnöt. I kombination med varför jag är den och där jag är... SHIIIIIT jag HAR verkligen jobbat hårt för det. Jag har med handen på hjärtat inte läst en veckotidning "på riktigt" under dessa år, utan istället ägnat tiden till studielitteratur och Medical breaktroughs... Jag LEVER mitt kall... och älskar det.. Sen.. att få se det komprimerat i det som för MIG är min livshistoria i studier... känns galet.... Har jag inget liv,eller? Nej skämt åsido... Det är precis tvärtom... det ÄR mitt liv att lösa gåtor... I hope you enjoy my solutions.. Här är nägra av länkarna... !!

https://twitter.com/?ref=nf&utm_campaign=catharinarytter&utm_content=152329996986359809&utm_medium=fb&utm_source=fb#!/catharinarytter

http://www.linkedin.com/pub/catharina-rytter/45/2ba/420?trk=tbr

Join me AND spread the word... & the information for those who needs it!!



Love / Cat

Inga kommentarer:

Bloggarkiv