The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

lördag 3 december 2011

FITNESSFESTIVAL 2011...

Åhhh, vilken dag, vilken helg... En rapport kommer att avnjutas i delar.. Första dagen var en ren branch och PT dag... Samtliga av marknadens påverkare,  VD, inköpare och påverkare av framtidens träning, presenterades i tre spår. Branschdagen - Pt-dagen- och en Workshop för framtida lösningar i framtida träningstänk!!

Torsdagen ägnades åt planeringsmöten, förberedelser och genomgång av att alla detaljer fanns på plats - på fredagen startade vi dagen med ett djupt andetag och..... KÖRDE!!!

Föreläsningar, Träningspass/Workshops och seminarier i en rasande takt och med ett minutiöst schema flöt perfekt! Jag själv agerade moderator på Branschdagen och knöt ihop trådarna mellan föreläsarna. O varvade mellan de tre spåren och kvällen avslutades med en gemensam middag efter ett mycket lyckat champagnemingel i utställarmontrarna, där de som ville fick prova nya maskiner och ta del av innovativa lösningar kring träning. Vi avslutade kvällen relativt tidigt då vi visste att dag två skulle börja tidigt och sluta sent. Men vi somnade med ett stort leende då denna dag var såååå viktigt!!













To be continued...!! FAST i min takt där livet goes in the FAST lane... kommer nog del två och tre som separata inlägg.. Ber om ursäkt för att jag... Always have a story to tell..!!

Love / Cat

Inga kommentarer:

Bloggarkiv