The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

fredag 20 maj 2011

ANOTHER LOVELY DAY IS WAITING..... WITH LOTS AND LOTS OF FRIENDS!!

Att ha vänner är en gudagåva... Att ha sådana vänner som vi har är unikt.. Under året som gått har vi integrerat gamla och nya vänner och skapat band mellan varann och de fantastiska vänner vi har som berikar vårt liv!

Helgen har gått i kärlekens, familjens och vänners tecken. Vi har middagar, bruncher och är även bjudna på många underbara events, i princip varje helg. Vilket fantastiskt sätt att berika livet, att få inspiration och hämta kraft till det hårda arbete vi båda har i veckorna. Att få skratta, njuta, se barnen leka och se nya bekantskaper och vänskapsband knytas både bland stora som små. Att vakna och längta efter att få förbereda mat, dryck och känna värmen och energin i vårt gemensamma teamwork som värdpar.

Vilken dag och kväll det blev! Solen lös på oss och våra älskade barn och de som besökte oss denna helg!

Tack för att ni finns  - ALLA våra vänner - Vi älskar Er!!













































Love / Cat

Inga kommentarer:

Bloggarkiv