The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

tisdag 23 augusti 2011

HOW TO CREATE BEAUTYFUL SKIN...


Att ha ett arbete som kräver sin kvinna när det gäller ett vanligt önskemål hos många, att ha en perfekt hy, är underbart. MEN det kräver likväl en spetskompetens i att förstå anatomi, dermatologi och det holistiska synsätt som är det som verkligen ger resultaten.

Jag arbetar som hudspecialist med ortomolekylärmedicin som specialitet. Det innebär i korta drag att de som kommer till mig söker för alla typer av hudproblem, acne, rosacea, dermatit, atopi eller helt enkelt, oren hy med stora porer, pormaskar och en hy utan lyster, spänst och fräschör. Jag arbetar med kunskap på cellnivå med den biomedicinska insikten i lösningen.

Mitt sätt att behandla skiljer sig markant från många andra. Jag säger inte att jag är bättre. Men jag är definitivt annorlunda i mina tankebanor och synsätt.


Mina arbetsmetoder baserar sig på behandlingsplaner utifrån en helhet. Bra hudvårdsprodukter  är basen - rätt val av behandling är nästa steg. Det som särskiljer mig från traditionellt tänk är att jag bokstavligen och bildligen SER orsaken till Dina problem. Kroppen är en helhet där stress, levnadsvanor, kostvanor och ett flertal andra anledningar är ORSAKEN till dina problem. Att tro att en creme eller en behandling löser problemet är halva sanningen. Det är SYMPTOMLINDRING. I många fall räcker det fantastiskt väl.Vi arbetar med Jan Marini en medicinsk hudvårdsserie - helt fantastiska produkter som jag under mina 20 år i branschen inte har sett maken till.

Vi arbetar med vetenskapligt dokumenterade produkter och behandlingsmetoder som på ett naturligt sätt balanserar pH-värdet på hudytan , renar, läker och förbättrar cirkulation och cellförnyelse.

Ibland behöver man se över Fas 3 - Orsaken. Det krävs kanske en del reglering av kosten på cellnivå. Det har tagit mig lika många år och en gedigen utbildning under åren där jag byggt en kompetens och erfarenhet som är svårslagen.

De patienter jag arbetar med stanna hos oss. Inte bara för att de blir nöjda över förvandlingen, utan för att de förstår att många typer av problem kräver regelbunden omvårdnad för ett varaktigt resultat. Vi är inga magiker som med ett trollspö gör en "quickfix". Vi tar ansvar för våra patienter så länge de och vi anser att det behövs. Tro mig.. Det är värt det.


Tänk dig en diabetiker, eller en sköldkörtelrubbning hos någon. Ingen ifrågasätter den medicinska ersättning man korrigerar obalansen med, ofta för livet. Men när det gäller hud och hudproblem - önskar man gärna en snabb lösning som "går över" med lite temporär hjälp.

Jag har vigt mitt liv åt det jag brinner för - inte bara att behandla patienter, utan även att föreläsa och utbilda inom den holistiska vård vi ägna oss åt. Att öka förståelsen hos våra patienter och skapa en förtroendefull relation.

Somethings are not for free.... But they are for life...

Läs här om Linda - en snygg, ung, tränande kvinna som lever sunt men behövde en liten booster för en höstfräsch hy. På bara två dagar har hon märkt skillnad - Följ hennes resa i Jan Marinis värld... Try it... You will LOVE it!!

http://www.finest.se/userBlog/entry.php?uid=43049&beid=1819801

Love the skin you are in!!

Love / Cat

Inga kommentarer:

Bloggarkiv