The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

torsdag 28 juli 2011

WHEN TIME DOESN´T EXIST.......

Vilken dag... egentligen den första dagen där vi verkligen bara... LEVT...  Vaknade tidigt, men lämnade sängvärmen vid halv elva för att fatta beslut om att dagen skulle innebära äventyr...

Vi struntade i frukosten, tog ett morgondopp precis som Gud skapat oss och satte oss därefter på Jetski´n för att äta en Grosshandlarlunch på Rastaholmes fantastiska Wärdshus..

Det är en magisk känsla när vi gör den resan.. Vi har beslutat att det ska bli en tradition MINST en gån per sommar. Man passerar under bron till Helgö Kanal, vilket är omöjligt om man inte simmar eller viker sig dubbel på jetskin vid passagen. Med båt är det omöjligt. Det är som en "Stairway to heaven" - att komma ut på andra sidan är ett så vackert scenario som känns som en out of space resa. Det är makalösa mängder näckrosor, hög vass, och ett vatten i en smaragdgrön kulör som tar andan ur mig varje gång vi gör den resan.

Väl framme avnjöt vi sill, färsk potatis och västerbottenost följt av halstrad tonfisk med en helt underbar sesamsås med wasabicreme och jag lovar, så mätta som vi var efter det, var länge sedan. Efter det gick färden till Jungfrusund för kaffe och jordgubbar. Vi somnade sött i vilstolarna och en passerande besökare fotograferade vår uppenbarligen totala avkoppling och njutning..

Väl hemma la vi oss på solstolarna vid poolen och läste, vilade och sooooooov så skönt.
Ett spontant besök dök upp och väckte oss ur vår semesterkoma (Tack Benny!!) men denna dag, har varit en såååå underbar dag där vi bara varit.... närvarande i nuet....












Love / Cat

Inga kommentarer:

Bloggarkiv