The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

lördag 2 juli 2011

ENJOYING CAPE NORTH RACE....... A NON LIMITED EVENING WITH FRIENDS...


Vilken fantastisk dag på Jungfrusunds Marina... Cape North Trophy - Ett båtrace motsvarande F1 i Monte Carlo med människor, party, sprudlande champagne och båtar som var helt fantastiska. Självklart hamnade vi på den absolut i särklass coolaste, mest exklusiva båten på en härlig fest med underbara vänner. Tack Nicklas och Tone för en underbar eftermiddag ombord på er helt osannolika båt. En Sunseeker på 108 fot som upptog halva marinan och fick de coola grabbarna som kom i grymma maskiner, som tyvärr stod i skuggan av denna enorma lyxyacht. Transporterad från Rivieran "For the occation" gjorde den sig i sitt rätta element denna dag... Sol, vind & vatten, väl accompagnierad med kall rosé och champagne!! Vi mötte upp många av våra vänner och grannar som bland annat bildade en gemensam regatta under racet - vi mötte Ola & Frida - ett kärt återseende - de har varit på bröllopsresa i veckorna tre. Roine och Stephanie, Malin och många av våra underbara vänner - vilken kväll, vilket häng... Vilken  upplevelse!! Känslan av att befinna sig i Saint Tropez, Marbella,  eller vilken magisk destination på Franska Rivieran som helst infann sig snabbt och stämningen var verkligen på topp!!
Vi avslutade dock ganska tidigt då Sessan var med och vi hade en viktig mission dagen efter.
Men - ett motto guld värt - man ska sluta när man är på topp - och det var precis vad vi gjorde... efter en magisk dag... i solen... Lovely!!




























Love / Cat


Inga kommentarer:

Bloggarkiv