The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

fredag 8 juli 2011

SOOO, WHAT DO YOU DO, WHEN YOU FEEL LIKE YOU ARE LOOSING YOUR FACE???

Jag har äran.. den stora äran att arbeta med min blivande man med ett av Nordens största projekt inom hälsa, träning och välbefinnande. En mässa som förra året hade 15.000 besökare med ett magiskt antal aktiviteter, tävlande, entusiaster och fantastiska medarbetare som över en helg skapade ett manifest som år efter år bara växer sig större.

Fitnessfestivalen, Luciapokalen, Guldhjärtat Award och branschdagar gentemot Personal Trainers och alla kategorier inom träning finns representerade. Det här är ett event du bara inte kan missa - läs mer på http://www.fitnessfestivalen.se/ och kom och ta del av Framtidens träningstrender och välbefinnande!!!

En erfarenhet och information jag gärna delar med mig efter alla år av hård träning och dietande är att jag verkligen VET hur hårt det sliter, inte bara på kroppen, utan även ansiktet, huden och fräschören tar rätt mycket stryk. Jag arbetar som specialist inom alla typer av hudproblem, men få berör det som faktiskt drabbar många som tävlar inom Fitness och Bodybuilding - vi ser rätt slitna ut när formen är på topp. Ansiktet är urgröpt, kinderna insjunkna och vi ser äldre ut än vad vi borde. Även huden på kroppen som dehydreras för att slimmas runt den stenhårda, definierade muskeln.. Vackert? Ja - på scenen, med brunkrämen insmord eller spraytannade kroppar som smörjs in i olja för att exponeras och jämföras i 7000 Watts lampor på scenen.... Been there, done that... LOVED every second of it.. MEN.....

Är det inte en sund look vi eftersträvar? Är det inte ett manifest på att vi satsat timmar av våra liv på att skapa perfektionism idet som är vår anatomiska grund? Helt plötsligt ser vi oss i spegeln och ser mörka ringa under ögonen, uttorkade, insjunkna kinder och en trött look?

Vad göra? Tro mig.. Det finns bot!! Numer använder man sig av kemiska peelingar, injicerbar hyaluronsyra och enkla, naturliga metoder som återskapar en fräschör som innan din diet kom in i bilden. Kroppen kan fortfarande vara i en grym form, men på ett naturligt sätt kan man ersätta den  tappade substansen av fett och fukt i ansiktet utan att det det ser onatuligt ut!!

Restylane Vital - ett underverk i teknologi!! Med små stick jämnt fördelade i huden återfuktas den och får en fräsch look, en återskapad volym och du känner igen Dig själv igen.

Behandlingen utförs i tre omgångar med ca tre veckors mellanrum - resultatet är häpnadsväckande!!







Try it... You will LOVE it!!!

Ellipse Klinikken 08-441 81 48 Stockholm alt 031-701 88 70 Göteborg. Uppge kod "Cat" så erhåller du 20 % rabatt!! Detta är även en behandling som passar dig som inte tränar hårt och dietar, utan som bara önskar erhålla en fräsch hy med en lyster som tävlar med en solig dag!!

Varmt välkomna /// Love Cat

Inga kommentarer:

Bloggarkiv