The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

måndag 28 mars 2011

STILL GOING IN SAN FRANSISCO!!!

Sista kvällen spenderade vi med tobe och Sue på en underbar restaurang som serverade köttbullar med pistagenötter... Mmmm... DET ska testas hemma... Tidigt i säng för att dagen efter se staden så klockan ställdes på 06.00.

En helt magisk morgon vid Fishermans Wharf... Lång promenad med ljuvligt bageribesök, lunch i hamnen med hummer och Chardonnay och en vandring kring området där Alcatraz en gång var hem för brottslingar och ämne för många historiska filmer. Vi fick en fantastisk privat guidad tur av en chaufför som tog oss längs de hisnande backarna och de brantaste lutande gränderna. Vi såg broarna från perspektiv få förunnat. Denna dag var underbar och som slutscenario innan vi lämnade hamnen lös regnbågen vackert över oss som en magisk färgexplosion - San Fransisco - vilken fantastisk stad.....






 What a dream.... See u all 2morrow / Love Cat

Inga kommentarer:

Bloggarkiv