The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

tisdag 19 juni 2012

A TRIP WITH A HAPPY ACCIDENT...





Vi har varit på Gotland, i Visby - hela familjen och med O´s bror min ljuvliga svägerska och deras två barn. Nio personer som äntrade den magiska ön som fått mig totalt på fall. 


Vårt mål var att ägna dagarna fem till att umgås med varann och hela tjocka.. HELT underbara släkten O med bror besitter där.... Det blev inte riktigt som vi trodde. 


Livet till ära var vi även inbjudna till Martin Lidbergs bröllop med sin Catharina, där O fungerat lite som en coach och mentor i hur ett "riktigt" frieri ska gå till. Deras "Dagen D" var planerad till den 9 juni. Så vi planerade självklart att närvara och planerade vår vistelse på Gotland till helgen efter. Näää - det blev inte som vi tänkt. Brudparet ändrade datum då en bror till brottarens mission ägnade tävlingstid i Kiev som ändrats i sista stund.... Hur ofta blir det man tänkt sig? 


Nåväl.. vi tog beslutet att göra en twist and turn..... Till Gotland torsdag... ett digert schema - hem lördag morgon 07:05 för bröllop... och vilket bröllop det blev!!!






De som inte kommer ihåg detta är inte förrän man förstår Murphys lag -  KAN någonting gå fel, fanns alla parametrar här och nu. Stockholm i ett ösregn, en tärna som svimmade i kyrkan precis vid brudparets utmarsch... Panikbussar som tog oss blöta gäster till ett icke regntäckt Långholmen med en snabbvisit på Långholmens fängelse för att få tak... Vi äntrade båten där champagnen flödade fritt där många njöt... hejdlöst! 


Väl framme nås vi av nyheten om.. Olyckan... Bröllopsekipaget med häst och vagn blir påkörda på Västerbron och kastas av vagnen. Kusken till sjukhus och ett blött brudpar nödgas åka och införskaffa nya kläder till festen. 


Väl anlända till platsen för festen - slängdes alla risgryn innan brudparet ens hunnit fram till "The place".... Man skulle kunna tänka att allt blev en katastrof... men Icke!! 


När alla satt sig i en fantastisk lokal - magiskt vackert dukat.. DÅ började skatten vid regnbågens slut öppna sig för att ge livets gåva - efter regn kommer sol!!


Vilken kväll, vilka uppträdanden, vilken stämning, vilka tal!!! 


Jag och maken hade tänkt ta en tidig kväll - Jo.. eller hur?? Sist och piggast, efter en galet kul kväll där vi dansade som vi aldrig gjort något annat än proffsdans. Tro mig - det kändes ordentligt i benen dagen efter....






Mina tankar går idag till Martin och Catharina - Ni satte en ny dimension över hur ett bröllop kan gå till.... med den bästa eftersmaken i hur man vänder något som kan se ut som en tragedi... men som blev ett mer än magiskt ögonblick! 






All min kärlek och önskan om ett långt och lyckligt liv till ER!! Ni har alla förutsättningar att lyckas - Ni är soulmates... DET är det enda som räknas - och det är det som blir limmet i relationer.. 


TACK för en underbar och annorlunda dag, eftermiddag och galet kul natt!! 








Love / Cat 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv