The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

söndag 24 juni 2012

FAMILY TIME...

För mig... som är ett ensambarn.. ett skilsmässobarn, långt innan det blev ett begrepp... är familjen helig. Jag har levt i de mest underliga konstellationer men med en kärna av trygghet ifrån mina morföräldrar. De  stickade strumporna i julklapp, lektionerna i att laga mat.. på riktigt och mina barndoms julaftnar med så mycket kärlek att jag idag fortfarande känner doften av två fantastiska människor.. Min morfar var yrkesmilitär och min mormor var kokerska med magiska fingrar i köket. Det har nog bidragit till min ådra både för att älska matlagning från grunden och att att leda mina adepter i livet med en stark hand. 


Ibland är det nyttigt att kliva ett steg utanför sig själv - resan till Gotland var en sådan upplevelse. Min man och hand bror har sina rötter där. Hela tjocka släkten - en HELT underbar sådan blev en del av vår korta resa som hade ett avbrott för bröllopet i Stockholm. 


Vilka dagar, så härligt att komma hela min familj nära... på riktigt!! 


Vi avnjöt några underbara dagar i Rosornas stad, nära havet.. Jag är kär... på det där äkta sättet man bara kan bli, när kärleken är besvarad. Visby - in my heart - with my family....


Jag borde tagit fler foton... men till och med min kreativa ådra loggade ur... Njut av de bilder som jag valt att dela.. Vi besökte Kneippbyn, Gotlands nöjespark, njöt av fossiler och historien om Gotland som korallrev, glasblåseri och insikten om att människor faktiskt finns inmurade i den berömda "muren". Vi avnjöt sol, mat & vin och kattguld.... Ett sommarminne sent att glömma!! Längtar redan tillbaka... 













Love / Cat 



Inga kommentarer:

Bloggarkiv