The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

fredag 7 oktober 2011

REWARDING CREATIVTY....

Ett val jag gjort för att inte stagnera utan att utvecklas är att bita tag i en ny form av arbetsmetodik. Jag är, som de flesta vet, en extremt kommunikativ och verbal person som alltid ser möjligheter i stället för problem. Ibland står vi alla inför vägskäl och den senaste tiden har behovet av förändring varit stort. Jag älskar mitt arbete, verkligen - har alltid brunnit för det jag gör och kommer alltid att göra. Att kombinera min unika kunskap om det holistiska synsättet på människan i kombination med entreprenörskap och drivet i att hitta vägar outside the box - har gjort att jag nu även arbetar med att bygga nätverk, finna nya lösningar och arbeta mer med konkret marknadsföring och i en smart packetering, få vår verksamhet blomstra och växa. Den största inspirationskällan och bästa skolan där jag lär mig mest om mig själv, hur man skapar goda relationer och hittar smarta väga i ny tankebanor, är min man. Jag har valt att ta del av, OCH fått förtroendet att dela arbetet med honom i det största projekt han skapat. Fitnessfestivalen. Den största mässan för alla som älskar träning, alla kategorier. Det är ett enormt projekt, vilket jag förstod redan förra året när tanken var att jag skulle hjälpa till...Jag är dock inte typen som hjälper till... Jag är en projektledare, med minutiös kontrollstyrning vilket denna underbara kreativa helg än mer fått mig att inse.

Vi är mitt uppe i en kreativ process, en fantastisk länk som belönar vårt äktenskap med en än mer intim relation där hjärta och hjärna vävs samman till en helhet varken jag eller O någonsin upplevt.

Under morgondagen kommer summeringen av helgen.... Efter en lång dag med ett avslutande glas vin i lugn och ro fick jag en så vacker komplimang.... Min man såg mig djupt in i ögonen... länge... och sa.. " Vet du... oavsett vilken annan kvinna, hur vacker som helst, attraktiv, trevlig och kanske spännande i allas ögon som kom i min väg.. skulle jag ALDRIG kunna finna en mer fantastisk partner och kvinna än du. Du har allt och mina ögon tåras över att verkligen efter 54 år förstå de äkta värdena i en riktig relation - att ha en själsfrände, en kvinna vid sin sida där respekt och stoltheten över varann i kombination med en magisk attraktion..... HUR skulle någon kunna slå det?"

Behöver jag säga att vi kom varann ännu närmare och somnade gott i Kärlekens tecken..

Lovely, isn´t it?

Love / Cat

Inga kommentarer:

Bloggarkiv