The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

söndag 23 oktober 2011

CREATIVITY, BEAUTY & BRAINS.....

En helg fylld med kreativitet, skönhet och intellekt... Våra fredagar är heliga där vi visserligen ibland frångår principen om vila. Vi har haft ett MER än galet tempo som faktiskt oroat oss båda så vi ägnade kvällen till stillhet och lugn. Snorpan tappade sin första tand och DET firades såklart men i övrigt var det en kväll där mys, god mat och njuutning tog överhanden...


Lördagen blev desto mer intensiv... Barnen var bjudna på fest med temat "Fångarna på fortet" Snorpan var den i familjen som fick representera Familjen Rytter och avnjöt en härlig dag med äventyr i cellerna. Vi hämtade henne runt 14.00 hos Boris och Lena för att sedan bege oss hem då fina Linda och hennes Marcus skulle komma på middag.

Hos oss fungerar inte livet som hos vanliga familjer... så efter att ha bett våra underbara grannar på Ekerö om en tjänst - tittade de förbi på ett glas champagne och fick ta del av en en överraskning av rang.. Vi älskar dem och har så mycket kul ihop att nu när vi mestadels är i stan ville vi hitta på något för dem. En anledning att ses, och en anledning att längta till. Min fantastiska O har ordnat biljetter till Paul McCartneys konsert den 10 december. De fick dessa biljetter och glädjen av att se hur glada de blev,vart starten på en underbar kväll!!





Strax efter att E & C lämnat oss anlände min fina vän Linda och hennes Marcus på middag. Vi inledde med MER champage och fick en underbar present - ett vin vi inte kan dricka förrän det lagrats 5 år. Det passar perfekt - då firar NI tillsammans med oss - vår 5-åriga bröllopsdag... DET är något att se fram emot!! MEN som vanligt hos familjen Rytter.... finns det alltid plats för oväntat besök - Uffe Bengtsson kom förbi spontant för att lämna bröllopspresenten - en FANTASTISK vas/skulptur av Ulrika Hydman-Wallien.. en av mina favoritdesigners när det gäller glas. TACK Ulf & Sheila!!!

Kvällen blev intressant, inspirerande och kreativt vacker då vi faktiskt smider planer.. How to combine beauty & brains.... At the moment - for us to know, and for you you to find out, men det kommer bli sååååå bra!!!


Vackra fina Linda - Du och Din Markus är en perfect match! Ni lyser tillsammas och vi hade en kväll med många goda skratt, djupa diskussioner och fick lära känna ännu en dimension av oss alla... Lovely!!

Love / Cat



Inga kommentarer:

Bloggarkiv