The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

fredag 21 oktober 2011

THE RESPONSIBILTY OF MENTORSHIP...


....What do you do when there isn´t enough words?? I am a constant traveller in experiences of life, as always, and this week has been ABSOUTELY amazing... ♥♥ I... am... blessed... !!

Veckan har varit magisk - med ord, tankar och uttryck... av vänner som ser mig som en mentor i livet med kloka ord och ett annorlunda synsätt...



Det är dags att göra någonting åt det... Jag tänker skriva en bok... men ett innehåll som inte liknar något annat.. Inte nu, inte nästa år.. MEN tanken har jag haft länge och nu börjar tiden bli mogen i vad jag vill säga.. Jag VET att många velat, önskat och efterfrågat ett uppslagsverk över mantran, eftertanke och annorlunda synsätt... Nu är grunden lagd, tanken blir handling och verket påbörjat.. Lovely isn´t it?

Love / Cat

Inga kommentarer:

Bloggarkiv