The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

lördag 21 januari 2012

TIME FOR A HUUUUUUGE CHANGE.... WANNA JOIN THE FUTURE??



Beslutet är fattat - framtiden är min - förslaget & förhandlingen är påbörjad. För MIG innebär förändringen bara en total summering av hur man kvalitetssäkrar och gör en kompetensinventering över vad JAG är värd. För dem som prövar och sätter besluten som BLIR min framtid har fått en konstruktiv plan över vad som kan göras och som verkligen kan skapa succe. För oss alla. Jag kommer aldrig på någons bekostnad skapa mig ett liv - det har jag redan... Men när stagnationen regerar MÅSTE situationer som dessa sättas eld på.

Min innersta önskan är att bygga upp, utveckla, strukturera min egen framtid men även det som varit min vardag i många år. Jag VET att jag inte är tydlig i vad jag kommunicerar, men tro mig.. det har sin förklaring. Ibland måste orden UT utan att egentligen vara tydlig. Det är sååå nära nu och hela jag bubblar av inspiration och nyfikenhet över hur det skulle bli... OM jag fick stå vid rodret....



I am a GREAT navigator.... Tro mig... alla dessa uttalanden kommer så småningom bilda den mest fantastiska lösning av de mest magiska pussel någon nånsin lagt. Antalet bitar som skall på plats är oändliga.


Och jag.... har hittat de flesta.... Sooooooo lovely!!! Att vid snart 50 års ålder äntligen veta vad jag KAN, vad jag är VÄRD och vart jag VILL!!!

Love / Cat

Inga kommentarer:

Bloggarkiv