The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

fredag 20 januari 2012

HOW TURN DISAPPOINTMENTS TO OPPORTUNITIES??


Just nu är jag såååå mitt inne i en transformation och en förändring. Det häftiga är att omvärlden bara banar väg för hur min framtid ska bli. Det finns ett magiskt citat: "Livet handlar inte om hur du HAR det... utan om hur du TAR det.." Det handlar om att man ofta känner sig orättvist behandlad, får bemötanden, kommentarer och kritik som lämna dig helt oförstående. Mitt vägval är enkelt. Det enda i livet och i din omvärld är HUR och OM du bör och behöver förändra dig själv eller tänka om. Om DU gör ditt bästa för att vända en dålig dag, en omöjlig situation till att istället bli en fantastiskt möjlighet till att "think out of the box" och SKAPA nya vägar.... Att lämna The Comfort Zone.. som jag SÅÅÅ många gånger skrivit om, skapar en utveckling som belönar den ihärdige tusenfalt..




Det som kännetecknar att DU är inne i denna typ av förändring bestyder också att du själv måste se dig själv i spegeln. Hur enkelt är det inte att skylla ifrån sig på att alla andra är dumma, obetänksamma och respektlösa.... Tänk om - det kanske är DU som är på väg att ta ett steg längre än dem?

Våga tänka om... Våga ändra... Våga... LEVA LIVET... Det innebär sååååå många obehagliga satsningar och steg... Tro mig.. DÄR är jag nu... Åhh vad jag önskar att jag som ormen bara kunde ömsa skinn.. men NEJ... Denna gång är valet att vara precis den jag är!!!!! Och ta konsekvensenserna av det... Och älska varje smärtsamt steg i det som blir mitt nya JAG...men som också kommer att gynna DIG som läsare av min blogg, mina inlägg på Improveme, mina statusuppdateringar på FB... Mitt sätt att vara... en vän som finns med en ny närhet och insikt... Det FINNS inga dåliga dagar... det är DE som gör det omöjliga.... Möjligt!!



A`int no mountain high enough...

Love / Cat

Inga kommentarer:

Bloggarkiv