The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

måndag 15 mars 2010

MAGIC MONDAY!!!

Efter att ha fått energidepåerna väl påfyllda....
under denna fantastiska helg kändes det bra att sätta igång veckans arbete på kliniken.... Vi har så bokade listor och denna vecka skall flera deadlines sättas... Artiklar på
http://www.improveme.se/  där jag sitter i Nordens största skönhetsråd - eliten inom estetiken. Ställ gärna Din frågor till mig där! Här finner du lösningar och svar på alla dina frågor om hudproblem eller hur Du bäst tar hand om Dig!! Jag och min kollega Stina, som är specialiserad på avancerade  injektionstekniker guidar Dig till en fantastisk look!!

Andra avtal sätts även denna vecka - så.... Du kommer se en hel del av mig framöver. Ett reportage som är aktuellt finner du här...

http://www.improveme.se/skonhetsradet/catharina.liljekvist/kronikor/

Ta bort missprydande ytliga blodkärl.... reducera rodnader och få en jämn fin fräsch hy med lyster.... Välkommen... Love the skin you are in!!!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv