The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

söndag 21 mars 2010

GIFTS....

Kan bara konstatera.... Helgen har gått i lugnets och kärlekens tecken.. Arbetsveckan som legat bakom mig tog fullkomligt musten ur både mig och min personal. Vi avslutade dock veckan med ett glas vin på trevliga Grappa.

Under veckan har jag behandlat en kvinna som delvis bor i Asien. Hon hade handplockat ett unikt urval fantastiska kinesiska teer och rökelse till mig. Hon är så tacksam över hur fin hon blivit. Så i kväll blir det te ceremoni på kinesiskt vis med ljuvliga dofter av sandelträ.....





Under veckan som gått har jag fått ett flertal gåvor... Både materiella vackra saker från vänner och patienter. En flaska fint vin av min nya granne samt en spännande gåva - en ny bekantskap.



Så jag konstaterar att jag är så lyckligt lottad, med vänner, kollegor, familj massor med kärlek och ett fantastiskt stimulerade arbete.... Vad mer behöver man....

Inga kommentarer:

Bloggarkiv