The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

måndag 13 juni 2011

PARTY ALL WEEKEND LONG......

Mmmmm.... vilken helg vi haft, vilka magiska dagar... Veckan som varit har varit helt galen, hektisk, stressig och alldeles, alldeles underbar. Tänk vad man egentligen kan prestera, orka och hinna med när det handlar om att skapa sin framtid med den man älskar och vår underbara lilla familj!

Veckan har haft så många trevligheter och avslutningsvis blev helgen en underbar kombination av trevliga fester och trädgårdsarbete.

Fredagkvällen inleddes med familjetripp i båten till Jungfrusunds Marina, där underbara Jessica och Janne ordnat en fantastisk studentfest för Gustav. I strålande kvällssol avnjöt vi en suberb buffe och iskall bubblande champagne. Kvällen blev såååå lyckad med många skratt och härliga vänner!




















Tack för att Ni ordnat en kväll vi sent kommer glömma!!


Dagen efter ägnade åt träning och inköp av buskar till vår uppfart till huset. Den behövde verkligen en rejäl uppfräschning efter O´s snart 13 år i huset. Efter att ha rivit upp ALLT gammalt, fyllt med ny jord gick turen till plantshopen... Vi insåg snabbt att med mina vilda idéer och obotliga optimism, inhandlat 20 buskar, 40 lavendelplantor och 40 vita vackra kantblommor, en grodprins i keramik, 3 näckrosor och några vattenväxter krönt av ett stycke päronträd som skulle bli gåvan till kvällens student... SAMT trädgårdsredskap..... inte är ägare av en lastbil som verkligen behövts. Vi hade dessutom lilla L i bilen som satt som ett frågetecken i bilen som vid det här laget såg ut som en övervuxen botanisk trädgård!

Han satt med fötterna rakt upp i luften, jag hade alla lådor med växter i knät, O körde den knökfulla bilen med långsam presicion med grodprinsen mellan benen, och jag fick hålla päronträdet som stack ut genom det öppna fönstret, enda sättet att få med det hem..

När vi väl kommer hem efter den galna färden möts vi av våra grannar - jag kan säga att så utskrattade vi blev inklusive att vi själva insåg hur det sett ut skrattade så vi så tårarna rann. Det tog 10 minuter bara att få ut MIG under alla träd och växtlådor, och märkena efter tyngden satt kvar i dagarna två...

Men FINT blev det i vårt Paradis!!

Kvällens studentskiva hos fina familjen Boström var lika underbar som kvällen innan. I strålande sol, under läckra partytält åt vi gott och njöt av välkyld rosé och ljuvlig tårta!

Päronträdet uppskattades av vackra Julia, som lovade att vårda det ömt!

Våra ljuvliga prinsessor överraskade med en egen kreerad teaterföreställning - så otroligt duktiga de är! Applåderna haglade och deras små söta ansikten lös av stolthet!

Vilken härlig lördag - Tack underbara Erik och Charlotte - för ännu en helt underbar kväll!!

Bilderna kommer ikväll - längta och njut!!!

Love / Cat

Inga kommentarer:

Bloggarkiv