The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

onsdag 29 juni 2011

I AM OBVIOUSLY THE WEDDING PLANNER...

Så äntligen var det dags.... för vårt nästa härliga brudpar att ägna en kväll tillsammans med oss - denna gång i syftet att planera deras vigsel och skapa en magisk helg där allt ska sitta som gjutet, minut för minut... Det är i detaljerna som avkopplingen och njutningen ligger, och medvetna om min egenskap och erfarenhet av projektplanering var min titel utsedd redan förra sommaren. När Mats friade till sin Nettan efter 15 års relation och en gemensam vänskap oss emellan nästan lika länge, fick jag frågan: Kan du tänka Dig att bli vår bröllopsdiktator/toastmistress??


Varför denna titulering, det kräver sin förklaring... När jag efter att ha lyckönskat dem varmt, frågat dem om hur de planerat ceremonin och fick den beskriven för mig, ställde jag några givna frågor.... Framför mig hade jag två otroligt söta fiskmåsar som inte riktigt insett hur mycket arbete och planering deras önskan egentligen krävde.




Tog jag uppgiften? Självklart - lika klart som amen i kyrkan...


Nu har deras spännade resa påbörjats - vi ägnade 5 timmar åt en rätt... omfattande plan. De har under året fått uppgifter tilldelade till sig. Med en något motvillig brudgum som hellre hade åkt vattenscoter med O & barnen.. inte för att han inte ville engagera sig, mer för att han litar på sin blivande fru (hoppas jag var den korrekta anledningen... hahaha..)

Tack mina underbara vänner för en ljuvlig kväll - jag vet att er helg kommer bli fantastisk! Tack för att ni ger mig den otroligt stora äran och förtroendet att guida Er in i äktenskapets band...


Here we go.....














Love....... / Cat

Inga kommentarer:

Bloggarkiv