The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

lördag 18 juni 2011

....A NIGHT WITH LOVELY FRIENDS CELEBRATING A BIRTHDAY MAN!!

Det finns många sätt att leva livet på... lika många sätt som det finns människor.. Jag älskar livet... och jag älskar människor.. ALLA är vi unika - på vårt eget sätt - och alla är vi fantastiska - på vårt eget sätt. Att inleda en relation i vuxen ålder innebär en del förändringar och justeringar i det sociala nätverk vi haft i våra tidigare liv. Beroende på hur avsluten varit kan det ibland påverka din egen krets till att man tar ställning i valet av hur man selekterar sitt umgänge.

I min värld, i vår relation, så som vi lever har vi tillsammans tagit steget - att leva fullt ut. Vi är sociala djur som båda älskar gamla som nya vänner och bekantskaper. Det handlar om att våga vara nyfiken på livet och inte stagnera i det gamla.

Ikväll har varit en magisk kväll. Min blivande man, O, har ett otroligt stort nätverk av starka personligheter, olika individer och helt underbara människor. I kväll firade vi Rolf Skölds 50-års dag. Vilken man, vilken fest, vilket galet, härligt underbart party!!! Roffe är ordet charm i ett nötskal. Lätt att älska - lätt att ta in i sitt hjärta och ett bevis på det var en helt underbar fest som familjen Sköld anordnat i sitt hus. Fru Lena och sönerna hade tillsammans med Roffe skapat en oas där en mix av ett relaxed poolparty, en buffé av högsta klassens teaser för smaklökarna och iskallt, ljuvligt bubbel, goda viner och en för kvällen, specialdesignad drinklista.
Möten med vänner, och vänners vänner är alltid häftigt. Det speglar personlighetens alla aspekter hos den som står som värd/värdpar.

Att ens tro att man mitt i livet skulle ens lägga nivån på partyn på det vi tror medelålders människor kanske gör..... är bara att glömma!! Vi var på Festernas Fest, med tal som orsakade träningvärk i skattmusklerna och ett dansgolv med discokulor, ljuseffekter, musik och ett sån DRAAAAAG att Studio 54 kan ställa sig i skamvrån!! Vi festade natten lång och hade en härlig kväll!

STORT TACK för att Du finns, och numer även är min vän (Din underbara fru Lena inkluderad) och en för oss, oförglömlig kväll!!!

Lovely!!! Njuuuuuut av bilder med så mycket livsglädje och kärlek!!







































WHAT a night!!! Lovely!! Stort varmt tack!
Love / Cat

Inga kommentarer:

Bloggarkiv