The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

fredag 24 juni 2011

...I JUST LOVE TRADITIONAL THINGS... WITH FRIENDS & FAMILY.....

Att har gåvan att ha fantastiska vänner.... att ha gåvan att få alla sinnen stimulerade... att FÅ möjligheten till att samla underbara unika människor i kombination med traditionell svensk midsommar med alla våra barn - gör mig varm i hjärta och själ.

Vi inledde midsommarafton med en sill lunch all inclusive, med en ceremoni som startade dgen där vi grävde upp egen färskpotatis vi väntat på med spänning, den smakade himmelskt, kokad med frösådd dill från den nyanlagda örtträdgården!!! Kärleksfullt egentillredd sill, västerbottenpaj, handrullade köttbullar och ljuvlig sommarmat... För att sedan åka till Ekebyhovs Slott för dans runt midsommarstång, picnic och mys och därefter ägna tid vid poolen för bad, ljuvligt häng med gamla som nya vänner och därefter avsluta med grillmiddag och en avec som inte gick av för hackor.. Kvalitetscigarrer, Private Labeled Whiskey och en privalektion om konsten av att njuta av smaker sällan skådade och beprövade. Ett magiskt scenario med skratt, nyfikenhet och alla sinnen tillfredställda.

Vi hade celebra gäster som Yvonne Lin, Anatoli Grigorenko - hälsoprofeter och legender inom forskning på hög nivå, med kompetens inom friskvård, hälsa och wellness, med dotter Nathalie och Irina, A´s mor från Moskva. De driver och är verksamma inom http://www.ylab.com/ där speciella frågor inom ätstörningar, prestationer, m.m. inom friskvärd och hälsa. De är värda en eloge för det arbete de lagt ner, som eldsjälar inom ett SÅÅ viktigt område. Thomas och Ellen, underbara vänner sedan länge, samt Annelie och Rikard som driver "The Lobby" - en underbar exklusiv medlemsklubb för dem som är sanna connaisseurer av cigarrer, champagne och livets njutningar - Så... hur jag än beskriver vår midsommar - blev det en underbar konstellation av intellektuella, verbala, och så inspirerande energier som flödade ikapp med solen och trivselfaktorn.

TACK alla ni helt fantastiska individualister som berikade mitt och O´s liv med en midsommar, sent att glömma, med intressanta diskussioner, många skratt, livsfilosofiska mantran kantade med nattdopp och en seeeeeen cigarrprovning..!
Vilken magisk kväll.... som avslutades med en ljuvlig midsommardagsförmiddag där handplockade smultron och galna vattenlekar långsamt fasades ut i ett underbart... Häng.. vid poolkanten för att se en underbar dag, slockna till en förväntansfull morgondag!!






































Sommarfrukost med ljuvliga smultron och jordgubbar inledde midsommardagen där vi sen njöt av elementet vatten i kombination med sol, galna lekar, njutning och strandhäng....







WHAT a day....

Love / Cat

Inga kommentarer:

Bloggarkiv