The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

tisdag 9 februari 2010

MAGIC MONDAY.......

Att äntligen ha kommit en så bra bit på väg att kropp & själ och i harmoni är ljuvligt.... Idag ägnades dagen åt en ny typ av behandling som jag vet kommer bli en succé! Hand rejuvenation.... Att föryngra sina händer så de stämmer överens med ansikte och resten vi så noga tar hand om. Har varit på en specialistutbildning hos Dr Magda Belmontesi som lärt mig en magisk kombination där tunna, skrynkliga händer med åldersfläckar och oelastisk hud blir HELT fantastiska!!! Min patient jag gjorde behandlingen på idag är såååå nöjd..... Tekniken går även att använda på halslinjer och solskadade dekolletage.... Vilken känsla det är när man ger livskvalitet och njutning till en kvinna som bara sitter och ser på sina rätt medfarna händer och säger... " Du är såååå duktig...... Jag är SÅÅ lycklig.... det blir så fint....Mina händer ser 20 år yngre ut"

Vad går då att behandla? Man utformar en behandlingsplan genom att mixa olika tekniker och fyller ut torra, skrynkliga handryggar och fingrar, behandlar bruna åldersfläckar och får mer substans och en jämn fin hudfärg.. Händerna blir fantastikt fina - jag behandlar även de linjer som ligger uppe tvärs över handleden.. Boka gärna en tid om du vill att Dina händer, hals och dekolletage ska se lika unga och fräscha ut som den tid de flesta lägger på sitt ansikte..... På Ellipse Klinikken tänker vi... HELHET!!!




We make it possible!!!!!

Dagen firades med ett avslut med trevlig middag på Diabolo med kär vän som hjälpte mig med att hämta det sista på kemtvätten i Solna. Mina vackra äkta mattor och bäddmadrass..... Mitt hem har nu alla ägodelar på plats... snart i ordning.....

Inga kommentarer:

Bloggarkiv