The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

lördag 1 september 2012

SATURDAY.....

Härliga, sköna familjelördag... Trots att regnet envisas med att aldrig vila, ägnar vi helgen i vårt Paradis. Denna lördag gjorde vi en avstickare med utflykt till Globen för att inspireras av Les Mills konvent. Tvåtusen personer tränar på enorma ytor och pulsen är total.

Tänk vad man blir euforisk av träning. Det är en underbar känsla att vistas i en miljö där muskler blandas med glädje, färger mixas med stark energi. 

Vi lämnade Globen för lite shopping till våra växande barn och innan hemgång blev det bowling i Enskedehallen. 

Väl hemma åt vi en god middag innan vi alla somnade i en enda röra i soffan. Så avlägset det känns att man bara för några år sedan älskade att gå på krogen och nattsudda, de dagarna känns så förbi och jag älskar verkligen det familjeliv vi lever. Det är som Lördag hela veckan... 


Glädjen att vakna bredvid min älskade man är obeskrivlig, jag är så tacksam över hur mitt liv formats, den väg jag får gå och hur mycket kärlek som faktiskt finns i en familj. 

En välsignad lördag... Återigen.. 

Love / Cat

Inga kommentarer:

Bloggarkiv