The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

söndag 14 oktober 2012

FRIENDS....


Det känns som om tiden stått stilla... Det är faktiskt inte mer än tre månader sedan, men i samma stund som jag såg dem, insåg jag hur mycket jag verkligen saknat dem.

Mina helt underbara, fantastiska kollegor och vänninor från Ellipse Klinikken. Vi är som systrar och det märktes i en aldrig sinande ström av ord, tankar, kramar och saknad av att arbeta tillsammans. Den som saknades var Stina, som flyttat utomlands med sin lilla familj. 

Marie och Carina arbetar kvar och jag måste erkänna att det kändes i hjärtat att inte dela dagarna med dem. Jag och Sara, har båda slutat på kliniken och har en annan framtid att vänta. 

Sara, Sara Key, en helt fantastisk behandlare, arbetar numera på Atelier Restylane på Norrlandsgatan. Om du någon gång övervägen att göra injektioner av riktigt avancerad klass ska du definitivt vända dig till Sara. Hon är leg. sjuksköterska och är specialistutbildad inom ansiktsskulturering. Hon gör kindben, haklinjer, näsor, mörka ringar under ögonen och är proffs på de mer vanliga indikationerna som linjer och läppförstoringar. 

Faktum är att under mina år är det Stina, Carina och Sara som imponerat på mig stort när det gäller den här typen av behandlingar, och de enda som fått ta hand om mig. Kanske också för att jag verkligen älskar dem som personer och vänninor. 

Att ha vänner är stort. Tänk att de som sitter kring dig, tycker du är lika fantastisk att ha i livet som du tycker om dem som omger dig. Att känna den energin en fredagkväll var så inspirerande. God mat och lite vin och mycket prat gjorde kvällen fulländad.


Sedan bar det av i taxi hem till man och familj. Kan det bli bättre? Faktum är att det var länge sedan jag kände så full av motivation och energi!

Tack till Er fantastiska kvinnor för en helt underbar kväll!

Love / Cat

Inga kommentarer:

Bloggarkiv