The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

torsdag 3 maj 2012

LET´S DANCE......





Vilken kväll, vilket otroligt professionellt arrangemang! Vår fina vän, Tony Irving... inviterade oss till att närvara vid live sändningen av Let´s Dance. Vi fick de ABSOLUT bästa platserna direkt bredvid domarna. Självklart bar jag min extremblingade paljettklänning och Kävllen var vår!!!


Vi har en otroligt trevlig kväll med alla hemligheter som en direktsändning innebär... 


Jag hoppas att även NI hade en härligt stund framför tv´n. VILKA fantastiska dansare. Att gå ifrån noll till Top notch kräver en enorm vilja... Jag är mer än imponerad över alla de som antagit sig utmaningen... All eloge till dem.. Det är verkligen ingen enkel uppgift att på några få veckor lära sig 10-dans. 


Nåväl.... Kontentan av detta är... att jag i all hemlighet kommer anmäla mig och min (faktiskt) extremt dansanta man till en danskurs.. På riktigt...


Att dansa Salsa, Tango, Rumba, Paso Doble och de såååå sensuella, sexiga moves..Passar oss perfekt... Time will tell !! Tror DU att han kommer bli överraskad?? 


Love / Cat 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv