The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

torsdag 16 februari 2012

TWE SWEETEST TABOO....





Jag älskar att leka med ord.. Jag älskar att leka med människors reflektion över det jag skriver. Det överraskar mig alltid över att en del känner sig träffade trots att inläggen inte ens är i närheten av dem själva eller det de uppenbarligen tror. En intressant iakttagelse. Vem säger det mest om. Mig som oberoende skribent? Eller läsarens känsla för att det SKULLE kunna beröra dem? Jag träffar människor i oändlighetens tecken och står stark och stolt i ett neutrum av emotioner. Jag har ett starkt språk, men hänger ingen. ALDRIG att min integritetszon ens skulle komma i närheten av att trampa på någons tår, beteende eller personlighet. DEN känslan ligger i läsarens betraktelse. Jag har ett mantra.. en idé och tanke som konkret löser denna eventuella situation... Om JAG skulle läsa en bok, där huvudpersonen beskrivs som en kvinna närmare 50, 1.64 lång och mörkhårig. Skulle då den boken handla om MIG? Näää.... jag skulle inte tro det. Att ta in ord, tankar och åsikter måste inte vara riktat till en person. Det kan vara fiktivt... Om man inte gillar det man läser. Stäng då boken och byt författare. Jag kan inte NOG poängtera hur många böcker jag börjat läsa men som jag känt inte passar mig eller tillför mig något. MEN jag ondgör mig inte över andras åsikter. Jag respekterar att vi tycker olika. DET berikar. Precis som med TV. VARFÖR titta på ett program som gör dig upprörd och irriterad? Skaffa en bank av böcker, program och information som tillför, utvecklar, gör dig glad och upplyft istället för att fastna i det irritationsträsk som många gör. 






LIVET är till för att levas, inte att lida sig igenom.. Vi har alla en möjlighet till att hitta vårt mantra.. Så jag säger som Nike.... Träningsspecialisten.. JUST DO IT!!! 






I wish u... with all my love... The best of luck!! 


Love / Cat 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv