The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

söndag 30 januari 2011

DEDICATED TO LIFE.....

                 


Jag har fått ett flertal frågor angående mitt förra inlägg, om allt är bra, vad jag menar med att lämna "The Comfort Zone".. Svaret är enkelt - Att leva ett liv, i en relation, med arbete, familj och vänner är inte alltid enkelt när logistik, känslor och balans ska optimalt uppnås - därför väljer vi ofta att välja den bekväma vägen. Undvika konflikter, inte vara konsekvent i barnuppfostran eller att anse att tala är silver och tiga är guld.

Jag har helt enkelt valt att lämna de enkla vägarna för att uppnå de högsta målen - att kommunicera om de svåra situationera, diskutera om eventuella problem och oliktänkanden för att förstå andra bättre och istället för att bidra till en stagnation, vara en inspiratör för utveckling och växt.

Utfallet på det beslutet gav tusenfalt igen - och jag är starkare än någonsin. Min förståelse för att alla reagerar olika utifrån bakgrund, omgivning och framförallt ålder, är numera påfylld med mycket nyttig kunskap och empati.

Jag tänker aldrig gå tillbaka till bekvämlighetszonen... Jag är här för att växa - och njuter av att livet flätar mig samman med mina alskade nära, kära - familj, vänner & kollegor..

                           

Jag hoppas Du når Dit en dag - hellre fria än fälla - Det skapar en obeskrivlig harmoni..

Love Cat

Inga kommentarer:

Bloggarkiv