The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

lördag 17 september 2011

MEET OVE ELLEMARK - THE MAGIC CREATOR OF OUR FAIRYTALE WEDDING EXPERIENCE..

Ahhhhhhh..... så kom den... ett första utkast av filmen som för evigt dokumenterade vår magiska vigsel.... Jag lägger upp den snart - än så länge njuter vi sanslöst av njutningen och tårarna av svämmande känslor över att vi är gifta, man och hustru - På riktigt... Håll utkik - Jag kommer även presentera Ove Ellemark.... En tankeläsare och illusionist av rang som förmedlar det vi önskade av vår Bröllopsfilm - Kärlek & Glädje.... Kan det bli vackrare?

Njut så länge av lite av Oves jobb på http://www.ovellemark.se/rytter  (Ja.. vår film ligger där,den korta versionen, liksom beskrivningen av den på hans blogg...) men vi väntar på den längre versionen och behöver suga på karamellen ett tag till.. Njut av vår musik vi valde när jag steg för steg närmade mig min blivande man... In the holy matrimony......

 http://www.youtube.com/watch?v=LZW_q6RMnOk


Snaaart kommer heeeela filmen!! Love / Cat

Inga kommentarer:

Bloggarkiv