The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

fredag 24 februari 2012

UNEXPECTED PARTY..... WOW



Ibland tror man att ett privat arrangemang på Ålandsbanken innebär en exklusiv kväll i intim miljö.... Jo hej du!! Väl anlända 19.00 sharp på Sturecompagniet insåg vi att hela eliten av minglare och kändisar OCKSÅ var där... Kön ringlade sig runt Stureplans Svampen flera varv. Ett snabbt beslut skapade ett nytt scenario - ett par glas vin på Sturehof, en stunds mingel på "EVENTET" som faktiskt var HELT fantastiskt!! Så påkostat med Champagne, artister och PAAAAAARTY!!!! 





Vi stannade en timme, träffade några underbara vänner och avslutade med en ljuvlig middag på East - ett klokt och smakfullt beslut!!!


What a surprise!! Lovely!!


Love / Cat 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv