The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

fredag 11 december 2009

Mat, mirakel, magi i underbara vänners sällskap!!!

Vilken kväll... Eter en hård dag på kliniken med många nöjda patienter blev hela vår personalstyrka utbjudna på middag av underbara Maria på Q-med! Innan vi möttes upp var vi inbjudna till Michaela de la Cour på smyckesvisning..... Glögg, visning, filmande och mingel...



Sen bar det av till Rolfs kök för en drink innan middagen... Dessvärre - fanns det bara ståplatser, och efter en lång dag kändes som en god idé att sitta ned och sippa på en god drink som en teaser.... Fullt, ingen chans.... So.. NO we didn´t stay.... Vi hittade ett otroligt trevligt ställe 20 meter bort med kubanska cigarrer, mojitos, crossover kök med sydamerikansk touch...Supper .... Very classy, very continental.... Så... osvenskt och ovanligt... Nästa middag kommer planeras här!!!




Här intogs Bellinis och Vodka lime (gissa till vem)....



Efter  grymma drinkar gick färden till Grill.... makalöst kök!! Maten var fantastisk och vinvalet enkelt... Zinfandel... mjukstart i munnen med en extrem explosion på väg ned mot smaklökarna..... Till det... Lamm Asado, Grillad tonfisk, Sparris, Mozzarella Mix och bara..... såååå.... fantastisk stämning!!! Vilket dreamteam vi är... Vad vi skapar.... I kväll - en av belöningarna!!! We are sooo worth it!!















*What a night....... Mina underbara kollegor.... !!!!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv