The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

onsdag 2 december 2009

Härlig dag....


I mitt yrke som jag verkligen brinner för har dagen varit hektiskt... Lugn och ro på patientfronten, men det betyder bara mer och mer adminstration och tankar om framtiden... hur vi ska jobba vidare på vår redan väl utstakade framtid! Min underbara personal, som skänker mig en sån lycka över att ha ett arbete jag går till VARJE dag och bara.... ÄLSKAR det!! Vi är inne i en stark utvecklingsfas vilket betyder att mitt fokus utöver det vi redan gör, kommer att utveckla våra behandlare och behandlingstekniker till fullo!! Har idag introducerat vår nya sköterska i IPL behandlingar - permanent hårborttagning till att börja med - en så livskvalitetshöjande behandling... slippa raka ben, bikinilinje och armhålor varje dag.. 

Älskar att arbeta med skönhet och har förmånen att vara invald i Nordens största skönhetsråd som hudspecialist på http://www.improveme.se/ Där kan Du som läsare lära känna mig som person och få personliga råd om hur Du ska ta hand om Dig på bästa tänkbara sätt!!

LOVE THE SKIN YOU ARE IN.........

Inga kommentarer:

Bloggarkiv