The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

lördag 26 december 2009

LOVE THE SKIN YOU ARE IN.......

Tänk... vilka spår julfirandet kan sätta i Ditt mest fantastiska organ..
Älska Din hud, hantera den som en liten juvel, ett litet husdjur, som någonting Du verkligen älskar... NEJ!!! Det är inte all julmat, choklad och vin eller sprit som är den största boven.... Det är hur mage och tarmar tar hand om det  Du utsätter Din kropp för!!!
Vem vill inte ha en hy som lyser, är fräsch, som bara visar vitalitet???




Det här.... önskar ingen... !!!
Men det finns både bot och råd!!!
Jag har arbetat som hudspecialist i 20 år och så många gånger motat "Olle i grind"... Ge inte upp... Lyssna på oss som är specíaliserade på Din hudtyp.. Valet av plan är helt individuellt!! Vad jag kan lova Dig är... en hy som är som NY och bygger på magisk teknologi!!!! Ge Dig själv en julklapp!!! Renew the beloved skin our are in!!!



WELCOME TO A SPECIALIST TEAM !!!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv