The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

lördag 28 augusti 2010

.......LOVELY WEEKEND!!!



Efter en vecka med hårt arbete, som i måndags startade med en tripp till huvudkontoret i Oslo. Presentation av aktiviteter och genomgång av en stor händelse för hela Ellipse Klinikken - Vi ska ISO certificeras!! Detta innebär ett medicinskt manifest där möjligheterna förbättras med att ta emot remisspatienter samt en kvalitetssäkring för våra patienter. Stockholm och Oslo blir pilotprojekt - SÅ SPÄNNANDE!!!

Denna vecka har vi märkt en stark uppåtgång och jag personligen har arbetat mycket med kemiska peelingar och en växande trend - hand föryngring! Vi publicerades i ett otroligt fint reportage i Amelias "*Plastik- & Skönhets" specialnummer där jag med hjälp av Restylane Vital utför en handföryngring. Journalisten upplevde sina händer som 15 år yngre - Otroligt fint resultat - Köp tidningen och läs!! Där finns även mycket matnyttig information om ett flertal av de behandlingar vi utför på kliniken.






Som belöning väntar en ljuvlig helg med kärestan.... God mat, njutning, avkoppling och intellektuell stimulans för att ladda nästa veckas batterier.....
Ha en ljuvlig helg // Love Cat

Inga kommentarer:

Bloggarkiv