The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

onsdag 20 januari 2010

Tänk att vissa inte har kommit längre....

Nej.... Jag ska inte slå någon på fingrarna.... Nej, jag ska inte fördöma och säga att allt kunnat vara annorlunda. Men när det kommer en patient till oss på Ellipse Klinikken som lidit av hudproblem i 10 år, uppsökt otaliga hudspecialister, hudterapeuter och andra läkare med lång erfarenhet och INGEN har kunnat hjälpa honom.. Han blev till slut hemskickad med antidepressiv medicin för att lättare lära sig leva med sina problem... I såna fall lider jag med människor och när jag dessutom ser en lösning på HUR man behandla honom, få honom bättre och ge honom hopp och livskvalitet tillbaka... Då känns det bra.

Frågan är bara VARFÖR? Jag kommer att låta Er läsare följa hans utveckling och förbättring i huden, självklart utan att visa hans identitet - men visa att med kompetens och RÄTT verktyg, finns många fina möjligheter för många som hamnat i samma ekorrhjul som denna man.... Det ska bli ett sant nöje att arbeta med honom.....  Creating the possible!!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv