The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

söndag 3 januari 2010

GOING TO PARIS..........



Mmm..... Paris......!!!!
8:e januari åker jag till en av årets största events när det gäller Antiage medicin....
I 4 dagar ska jag gå på föreläsningar, workshops och trainings med världens bästa, främsta plastikkirurger och specialister inom hudföryngring, injektionstekniker, lasrar och peeler....

Jag kommer att bo på Le Meridien, ett fantastiskt hotell och insupa kunskap, inspiration varvat med trevliga cocktailpartyn och middagar.....

Jag kommer att komma hem med så fantastiska nyheter, så mycket inspiration och framförallt - framtida introduktioner av tekniker som kommer göra Ellipse Klinikken ännu starkare i kompetens och resultat!!
Ser fram emot att ta del av framtidens Skin Science...... From the best - To the best!!!
Dessa kongresser brukar vara så otroligt intressanta och lärorika. Jag brukar delta i Antiage kongressen i Monaco så IMCAS i Paris är första gången jag deltar i!!  Ska bli SÅÅÅÅ kul!!!

Återkommer självklart med rapport om allt spännande jag lärt mig!!!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv