The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

söndag 28 februari 2010

ÖDMJUK.......

Att få vakna med ett leende på läpparna.......
....är få förunnat. Jag är glad, lycklig och ödmjuk då jag igår hade 2 fantastiska kvinnor hos mig. Dessa kvinnor har valt att vara min vän - Universum har givit mig så många fantastiska nya vänner sedan min separation. Jag är förundrad över vilken magi rätt personkemi skapar.. Vad vore livet utan vänner.....

Tack för att Ni finns i mitt liv..... LOVE!!!

1 kommentar:

Lava Showan sa...

Jag heter Anna Erickson från Stockholm - Sverige, jag är högskolelärare av yrke. Detta är en av mina lyckligaste dagar i mitt liv att dela med dig här hur jag fick min sanna kärlekspartner tillbaka. Dr. Oduduwa hjälpte mig med magiskt kärleksförtryck för att få min ex pojkvän tillbaka efter två års separering han är hemma till mig. Jag rekommenderar att alla kan få samma hjälp av honom genom att kontakta honom på: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
Dr.Oduduwa har också begåvade krafter för att lösa kärleksförhållandet som följer; .....
Love Magic spell för att upptäcka ny sann kärlek.
* Magic Spell älskar att gifta sig i tid och vara lycklig.,
* Love Spells, Win-Back Ex-älskare.
* Magi för framgång och marknadsföring.
* lycklig charm - BUSINESS STAR. Tillväxt i företagens ekonomi.
* avdelningar - SKYDDSHAK. Skydda dig mot kidnappningar och mördare.
* förbannelse upplösning, frihet från generation caurses.
* andlig rening. Frihet från mardröm. Frihet från "dålig dröm"
* fertilitetsmagi - Var gravid och föd ditt eget barn.
skicka meddelande för att få en omedelbar lösning på varje äktenskap / förhållande hjälp; (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Bloggarkiv