The Story..

"Att helt plötsligt stå inför situationen att behöva ändra kurs i Livet gjorde att jag valt att skriva. Att få dela med mig av min berättelse kan ge kunskap till andra för att skapa förståelse för hur det är att leva med en tuff diagnos. Dela gärna med dig till någon du tror behöver läsa, eller ta del av mina ord själv. Ingen vet hur morgondagen ser ut"... Carpe Diem! Du öppnar första kapitlet i storyn Lördagen 6 September 2014..

måndag 11 februari 2013

HERE WE GO...


Löftet vi gav varann vid nyår i New York kanske nästan låter som en klyscha. Du vet, det här med att träna, äta bra och sköta om dig. Sanningen är att vi lever så och har levt som vi lär under många år. Det som är annorlunda är att vi lovat varann att totalt ändra livsstil. 

Inte leva mer aktivt, som kan leda till den förödande stressen även om det är i positiv mening. Nej... det här handlar om att ändra Livet till det Liv man vill leva.


Vi börjar varje dag med att träna. När barnen fått sitt och är i skolan, börjar vår arbetsdag. Den börjar på gymet - utvald muskelgrupp får sitt och cardioträningen sitter som gjuten. 

Det känns helt fantastiskt att tillsammans leva efter ett mantra som blir starten för vårt framtida, förhoppningsvis långa, friska liv, där kosten spelar lika stor roll. Så nu lever vi vårt vardagsliv som Svensson och helgerna som Stjärnor på Slottet. Ingen alkohol, bara riktigt ren mat och hård träning måndag till fredag. Under helgen njuter vi av det lusten styr oss till. Och självklart finns det ett mål!!


Jag har smygit igång under två veckor för att starta "på riktigt" idag - känns underbart!

Idag var inte bara starten på denna förändring - det kommer hända en hel del spännande framöver. 

Just nu är livet i precis den balans som gör att leendet sitter precis rätt från morgon till kväll...

Lovely isn´t it?

Love / Cat 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv